Pages

17 Eylül 2013

Külahlar Format Değiştirdi! @GOKCHEN'in SPESİYALİ

Sıradanlığın çok sıradan bulunduğu Gokchen House Lounge Cafe'nin tatlı menüsüne yeni bir sunum daha eklendi. Gerek puding kasesi, gerekse kek kalıbı olarak kullanabileceğimiz külahları yemesi de oldukça eğlenceli. 

İşin en güzel yanı ise ev sahibine ait: bulaşık derdiniz yok! =)

Sizin de varsa farklı fikirlerinizi bekliyorum. Ya da çayı koyuyorum, yapın gelin! ;)

İncirli-Kakaolu Puding

Vişneli-Bitter Çikolatalı Kek


*Fotoğraflar: Gökçen Gökyer

4 yorum:

  1. çok yaratıcı ve lezzetli bir fikir.külahları oldum olası çok severim zaten.eline sağlık canım.bloğunu takipteyim bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. külahta mı pişirdiniz keki,top kek gibi hani?
    hımm oldukça ilginç yaratıcı ve güzel bir fikir bence:)

    YanıtlaSil