Pages

8 Haziran 2015

Frappucino Aşkı versus Çilek Milkshake_feat @GOKCHEN'in SPESİYALİ

Herkese ferah haftalar diliyor, ferah bir postla başlıyorum haftaya ! =)

Yaz, alametlerini bu hafta gösterecek diye düşünüyorum. Bu yüzden, sizlere "Gokchen House Lounge Cafe" ürünleri olan iki adet "Gokchen'in Spesiyali" içecek sunuyorum.

İkisi de tam yaza layık, ağızlarınızı serinletmelik! Buzz gibi ve çok lezzetli! Hem de #befit önerisi. ;)

Sağ baştan sayıyorum:



Frappucino Aşkı_ feat. Gokchen'in Spesiyali

Malzemeler
Vanilyalı Dondurma
Çikolatalı Dondurma
Buz küpleri
Süt
Toz kahve

Hazırlanışı
Blender'da öncelikle buz küplerini parçalıyoruz. Çok fazla un ufak etmeyelim ki hemen erimesinler. Daha sonra içine dondurmalardan birer-ikişer top ilave ediyoruz. Miktarı, sizin kahvedeki şeker sevme oranınızla doğru orantılı. Daha sonra süt ve toz kahveyi de ilave ederek son bir kez blender'ı çalıştırıyoruz ve servise alıyoruz.



Çilek Milkshake_ feat. Gokchen'in Spesiyali

Malzemeler
Taze çilek
Vanilyalı Dondurma
Süt
Buz küpleri

Hazırlanışı
Blender'da yine buz küplerini parçalıyoruz ve yine çok fazla un ufak etmiyoruz ki hemen erimesinler. Daha sonra içine taze çilekleri dolduruyoruz, yaklaşık bir avuç kadar ve blender yardımı ile sos haline dönüştürüyoruz. Bu haliyle yememek için kendinizi tutabildiyseniz devam ediyoruz. =) Vanilyalı dondurmadan da aynı şekilde sizin şekerli olma isteğinize bağlı olarak birer-ikişer top ilave ediyoruz. Son olarak yoğunluğunu istediğiniz kadar süt ilave ederek son bir kez blender'ı çalıştırıyoruz ve servise alıyoruz.


Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder