Pages

16 Ekim 2012

Ateşte Marshmallow @MUTFAK

Kamp ve parti konseptlerinde sıkça rastladığım ateşte pişirilen marshmallowları sizler için deneyimledim. =p Oldukça lezzetli, ancak benim gibi şekeri az tüketenlerdenseniz bir tanesi kâfi gelmekte…
Bunun için gereken malzemeler bir paket marshmallow, daha kolay tüketebilmek için bir paket bisküvi ve -daha sağlıklı olması açısından- odun ateşi.

Yapım aşaması için marshmallowları şişe takıyoruz ve ateşte 2-3 dakika tutuyoruz.


 

Şeklinin sabit kaldığına bakmayın, çoktan erimiş durumdalar. İki bisküvi arasına alıp üzerine bastırdığınızda krema gibi yumuşadığını göreceksiniz.


 Hepsi bu kadar! Afiyet olsun;)
  
 *Fotoğraflar: Gökçen Gökyer

2 yorum: