Çok önceleri yeşil çay ile olan bağımı ve bunun sebeplerini anlatmıştım blogda... O gün bugündür hayatıma almış olduğum yeşil çayın tadına ısrarla alışabilmiş değilim açıkçası.. Her seferinde içine kattığım farklı aromalarla tadını başkalaştırmaya çalışıyorum gerek tarçın çubuğu, gerek karanfil, gerekse portakal kabuğu olsun..
Geçtiğimiz günlerde aktardan aldığım kurutulmuş yaseminle harmanlamış olduğum yeni yeşil çayım ile eski Hamburg günlerime döndüm (oradaki Asia Markt'tan sürekli bunu alır içerdik..) ve bunun verdiği mutlulukla "başka nasıl tatlar olabilir?" postu hazırladım bizler için...
Sağlıklı ve fit günler dilerim..!
Yasemin
Ayçiçeği yaprağı, frenk üzümü (kuş üzümü), mavi kantaron ve aroma
Mango aroması ile
Nar
Armut, kakule, karabiber, anason, kadife çiçeği, gül yaprakları ve aroma
Yasemin, lavanta, limon
Frambuaz, kiraz/vişne, böğürtlen, ebegümeci ve aroma
Gül yaprakları, ebegümeci, ayçiçeği yaprağı, kuru üzüm ve aroma
Frambuaz, ıhlamur ve aroma
Yeşil mate, hindistancevizi parçaları, gül yaprakları
Kuru üzüm, portakal kabuğu, tarçın, gül yaprakları ve aroma
Limon, kiraz, ananas, yasemin ve aroma
Ananas, frambuaz, çilek ve aroma
Sarı papatya, elma ve aroma
Mango, gül yaprakları ve aroma
0 comments:
Yorum Gönder