Parti Parti #gökay1yaşında! @DEKORASYON

İlk hala olduğumda bahsetmiştim ya hani, "bazı mertebelere kendin azmederek ulaşırsın değerli olur, kimisi de evrenin özel taçlandırmasıdır bir şekilde" diye. Anneliğin başka olduğunu tahmin etsem de, ben şimdilik halalık mertebesinden devam ediyorum. 

İlk yaşını kutladığımız Gökay bebeğin doğum günü partisini de dekorasyon detayı olarak tabi ki sizlerle paylaşıyorum ki, araştırdığımız, fikir aldığımız birçok internet kaynağına bizim de katkımız olsun.

Evet, organizatörlerin işi değil, bizzat el işidir ürünler. Bebişin annesi Derya'nın fikir anneliği ile ve İskenderun'un en iyi fotoğrafçısı Studio Flash'ın baskı kaliteleriyle şirin bir konsept oluşturduk.


Ayrıca, blogumdan beni bularak yılbaşı için özel hazırladığı makaronlarını gönderen Divan Pastanesi de soframızda yerini almış oldu. Tekrar teşekkür ederiz. =)


Partinin temel konsepti Gökay'ın ilk ve en çok sevdiği kelime "ananan", yani araba.!

Bu bağlamda kah pastanın üzerinde (Liva), kah banner'ların üzerinde, kahsa hediye sabunlarda araba figürü bulunmaktaydı.

       

    



"Tatlı krizine girdiyseniz tam yerindesiniz" felsefesi ile şeker, marsmallow, pop kek, cupcake ve lolipop çeşitleri her yerde elinizin altındaydı.! (sporcu arkadaşlarımla bu hafta cezalıyız, evet.)




İçecekler "Gökay" logolu, sunumlar ise karaf bardaklarda renkli pipetlerle kolay içimli oldular.


Gelenler için minik hatıra paketleri hazırlandı. İçinde, minik araba sabun, kurabiye, şeker ve su bulunmakta. "Suyu niye koyarlar?" diyordum, içiniz yanmasın o kadar şekerden sonra mentalitesiymiş herhalde diye düşündüm sonradan. =)


Kapıdan da sizi karşılayan ve uğurlayan ise minik ev sahibiydi tabi ki.^^


Gelen ekibin de eğlenceye katkısıyla bebişin ilk yaşını kutlamış olduk. 
Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Sevgiler!

Halası Gökçen..  =)



5 yorum: Leave Your Comments

  1. Kutluyorum, nice senelere...

    YanıtlaSil
  2. Tekrar iyi yaşlar Gökay'ımıza :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba
    Bloğunuzu çok beğendim:) Sanırım şehir plancısı olmanızın da bunda katkısı var çünkü meslektaşız:) Oğluşunuz Gökay bebişin de doğumgününü kutluyorum hayırlı yaşlar olsun..Benimde iki tane bebeğim var..Doğumgünü partisi için çok güzel hazırlıklar yapmışsınız ellerinize sağlık anneler hep böyle galiba..Bende beklerim sevgiyle kalın..
    http://hayatimyolculuk.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı