-Miş, -Muş Köşesi _ Bölüm 4


  • İlk haber yurttan. Ülkemizde güzel şeyler de oluyor. Bknz. Cittaslow denilen yavaş şehir'ler listesine 3 ilçe daha eklenmiş. Yehu! 
İlçelerimiz şöyle: Bolu'nun Göynük, Sinop'un Gerze ve Isparta'nın Eğirdir ilçeleri sakin şehir unvanını almış. 
Böylelikle ülkemizde yer alan Yavaş Şehir sayısı 14'e yükselmiş. 






Diğer birkaç dedikodu UFO'lar üzerine!

  • Geçtiğimiz günlerde CIA'in gizliliğini kaldırdığı iddia edilen belgeler arasından UFO'la ilgili belgeler de ortaya çıkmış.
1968 yılında birkaç kez ve birkaç gün arayla tanımlanamayan durumlar olmuş. 

Şöyle ki: Hindistan'ın Ladakh ve Sikkim bölgeleri ile Nepal ve Butan'da yaşanan 6 adet UFO gözlemi olayı yaşandığı raporlanmış. Bunlar doğrudan bulunan veya görülen UFO'lar olmasa da, %20'sinin bilimsel açıklanamadığı olağan dışı ışık ve patlama sesleriymiş. Tek somut delil, aynı yılda Nepal'de birkaç adet bulunan Tabanı 186 cm, yüksekliği 124 cm olan ve buna benzer birkaç adet büyük daire şeklindeki metal cisimlermiş.

  • Bunun yanı sıra, söylentilere göre geçtiğimiz günlerde Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinde bulunan Mianyang kentinde üç uçak havaalanı çevresinde görülen sıra dışı uçan cisimler nedeniyle iniş yapmak zorunda kalmış. Yetkililerin incelemesinden sonra olağan dışı bir durum olmadığı belirtilmişse de, yerel basına konuşan birkaç görgü tanığı UFO olduğunu iddia etmiş.
  • Son olaraksa, NASA'nın en sonuncusu 4 Şubat'ta görülen son 7 ay içinde 4 farklı olayda tanımlanamayan uçan cisimleri (UFO) sakladığı ileri sürülmüş.
Sahi, Obama koltuğu devrederken de bazı açıklamalarda bulunacaktı rivayete göre. Bu kıpırdanmalar, kulağa su kaçırmalar nereden çıktı acaba? Alışmaya başlamamız gereken durumlar mı varmış?


  • Siber saldırganlar zafer işareti gibi, elinizin iç kısmının görüleceği fotoğraflar üzerinden parmak izinizi tespit edebiliyormuş.  3 metre mesafeden dahi okunabiliyormuş. Henüz bu veriyle herhangi bir suç işlenmemiş ama ilerleyen teknoloji ile risk artabilirmiş. Aman diyeyim.





  • Ayvalık’ta altı ayrı bölgede bulunan dünyaca ünlü kırmızı mercanların korunmasına yönelik çalışma başlatılmış. Çok nadir görülen bu canlı türünün ve denize oksijen kaynağı olan diğer canlıların yaşamı tehdit eden atık ağları temizlemek için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı öncülüğünde gönüllü dalgıçlarla kırmızı mercanların nefesini kesen ölü ağların tamamını temizlenmiş. Al sana bir iyi haber daha.

1 yorum: Leave Your Comments

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı