Doğal Tariflerle Cildi Tazeliyoruz! @BAKIM

Yaz mevsiminin son ayına girdiğimiz şu zamanlarda, yeni bir mevsime girmeden önce tazelenmeyi, yıpranmış cildimizi nemlendirmeyi ihmal etmemeliyiz. Malumunuz önümüzdeki mevsimler sonbahar ve kış aylarının kuru  ve sert olan havası ile cildimiz için oluşturacağı zorlu koşulların etkilerine karşı, savunmamızı iyi yapmamız gerek ki cildimiz yıpranmasın.

Bunun için kozmetik arayışına girmeye, cilde bir de kimyasallar sürmeye de pek fazla gerek olduğunu düşünmüyorum... Olabileceğin en doğalını, en organiğini seçmek hem cildimizin, hem de cebimizin verimini arttıracağı için, denenmiş ve onaylanmış (bkz. annem=) ) bir iki tonik ve kompres tarifi veriyorum.


Olive Oil & Citron Hair mask
                                                Limon Toniği

Limonu rendeledikten sonra suda kaynatıyoruz ve dinlendiriyoruz. Ardından suyunu süzerek bir şişeye dolduruyoruz ve toniğimizi daha sonra kullanmak adına dolapta muhafaza ediyoruz.





Cucumber Toner or face mask. Natural Spa Product.

Salatalık Toniği

Rendelediğimiz salatalığı süt ile kaynatıyoruz. Dinlendirdiğimiz karışımı süzerek yine bir şişeye doldurup arzu ettiğimiz zamanda tonik olarak kullanmak adına dolaba koyuyoruz.





^_^BEAUCHE SECRET:Rub an ICE CUBE on your face in the morning followed by some moisturizer for a ROSY GLOW & closes pores.♥ =))
                                                         
Soğuk Kompres

Omega 3 bakımından zengin olan balığın (alabalık kullanılmış) kafasını suda kaynatıp soğumaya bırakıyoruz. Soğuyan suyu buz kalıplarına doldurup derin dondurucuda donduruyoruz ve daha sonra her bir buzu alıp yüzümüze uyguluyoruz. Parladığını ve gerginleştiğini göreceksiniz.;)






Sizde de var mı alternatif tarifler? ;)


*Fotoğraflar alıntıdır.

2 yorum: Leave Your Comments

  1. en güzeli limonsuyu ve gül suyunu eşit miktarlarda karıştırıp uyumadan önce yüzü ve dekolte bölgesine sürmektir.Bütün siyah nokta,sivilce ve pürüzlere elveda diyebilirsiniz artık!

    YanıtlaSil

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı