Yılbaşı Hazırlıklarına Başlıyoruz! @MUTFAK

Keep Calm Christmas Is Coming. #PANDORAloves

Kışın en güzel yanı, yeni yıl zamanları ve yılbaşı kutlamaları olsa gerek... Aralık ayı itibariyle çevreye ve ruhumuza hakim olan 'jingle bells' havaları her yerde olduğu gibi sofralarda da yerini almakta. Pre-christmas partilerde, yılbaşı gecesi alternatiflerinde kuracağımız sofralarda fikir olması ve bloga yavaş yavaş yılbaşı havasını getirmesi adına yılbaşı sofra ve yemek fikirlerini 'post'luyorum!

'Jingle'ımız bol olsun!



Cider Bourbon Cocktail40 Christmas Food IdeastablerunnerParty Frosting: christmasI am so doing this for my brothers one saturday morning close to christmas!Christmas lunchtablerunstrawberry cream santasbrownies en robe de Père NoëlChristmas CookiesDIY Gingerbread Christmas TreesChristmas CookiesChristmas lemonade. Remember this pin for Christmas parties!bottles & candlesGreat idea for a holiday cocktail party: serve olives on rosemary wreath.
Christmas drinks!Mini Gingerbread Houses made out of Graham Crackerscute christmas food ideas - Google SearchChristmas entertainingChocolate treesCheese & grape tomato Christmas Tree

*Fotoğraflar alıntıdır.

0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı