Gezerken Hem Kazanın Hem de Kazandırın

Seyahate olan düşkünlüğümü biliyorsunuz. Mütemadiyen gitmek isterim, keza gitmeleri severim. Özgürlükçü ruhum ve “YayKare” burcum beni sürekli kışkırtır zira. “E bu kadar gitmelere nasıl para yetiştiriyorsun, hadi para buldun da nasıl organize ediyorsun?” diye soruyor insan malum.

Bir kısmına “sponsorlarım sağ olsun” diyorum, diğer bir kısmı için de postumu yazma sebebim olan “indirimli ve ekonomik tatil paketleri ve rezervasyonları mümkün kılan web siteleri sayesinde” diyorum.
Yeni tatil planları yapma zamanlarım da hazır gelmişken, yeni keşfim olan bir siteden bahsetmek istiyorum sizlere: otelz.com.

Kendisi Türkiye’nin en büyük çevrimiçi otel rezervasyon sitesi olur. Daha yeni kurulmuş bir site olmasına rağmen, ciddi bir ziyaretçi kitlesi çoktan oluşmuş durumda. Fiyat ve konaklama yelpazesi oldukça geniş olan otelz.com adresinden, hem tatil hem de iş seyahatleri için yararlanmak mümkün.

Özellikle öğrenci yıllarında öncelikli kriterlerimizden olan ön ödemesiz rezervasyon imkanı olmasına da benden artı puan diyorum. Rezervasyon iptali de mümkünmüş ayrıca. Yalnız öncesinde iptal koşullarını gözden geçirerek rezervasyon yaptırmış olmakta fayda var, zira bunun mümkün olmadığı odalar da söz konusu olabilmekte.

Bununla birlikte, site ilginç ve takdir edilesi bir Sosyal Sorumluluk Projesi de başlatmış durumda.
Otelz.com'dan yapılacak her rezervasyondan elde edilecek kazancın bir kısmı okul yaptırmak üzere ayrılacakmış. Yeterli meblağ oluştuktan sonra da, ziyaretçilere yapılacak olan anket ve resmi makamlardan alınacak izinler doğrultusunda okulun hangi ilde yapılacağına karar verilecekmiş.

“Gezerken hem kazanın hem de kazandırın” durumları yani..
Bi’ göz gezdirin bakalım siz ne diyeceksiniz..

Otelz.com - Otel Rezervasyon



0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı