Yaz Aylarında Ankara’da Yapılabilecekler

1. "Deniz havası", "deniz manzarası" tanımlamaları buralarda boş küme olduğu için, alt kümeler olarak havuzlar, havuz manzaraları ve karasal bir şehrin ışıklandırmaları ile idare ediyoruz. En favori tercihim ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesisi. Havuzunu yüzmek için de kullanabileceğiniz gibi, eğer iş yeriniz yakınsa bizim gibi öğle arası kaçamaklarınızı, değilseniz bile de akşam yemeklerinizi şehrin ışıklarına karşı, havuzun serin havası ve fonda soft müzikle yiyebilir, yaza tanık olabilirsiniz.



2. CerModern’in bitmek bilmeyen etkinliklerine açık havada devam edebilirsiniz. Birçok konseri ve sinema keyiflerinizi yıldızların altında minderlerin üzerinde yapabilirsiniz.


3. Hafta sonu kısa mesafe yerlere seyahatler düzenleyebilir, şehrin yoğunluğuna mola verebilirsiniz.


4. Bahçeli, Tunalı, Arjantin, Park Caddesi gibi ortamların mekanlarının açık hava bölümlerine geçebilir, "köşeyi dönünce deniz var" inancınızı körükleyebilirsiniz.


5. Şehrin parklarına yayılabilir, çimlere uzanabilirsiniz. Açık hava yürüyüşlerini üşümeden yapabilmenin kıymetini kışın da buradaysanız daha da iyi bilirsiniz.


6. Armada Jolly Joker yaz konserlerine yine yıldızların altında eşlik edebilirsiniz.


7. Arkadaşlarınızla gurmecilik oynayabilir, şehrin en iyi dondurmasını bulana kadar şansınızı deneyebilirsiniz.


8. Eymir, Mogan gibi açık alanlarda kahvenizi yudumlayabilir, doyasıya bisiklet binebilirsiniz.


9.  Sabahları Max Fm’i dinleyerek sadece tatile gitmeyenin siz olmadığını, hatta keyifli insanların da sizinle birlikte şehirde olduğunu öğrenebilir, rahatlayabilirsiniz.


10. Hiçbir yere gitmeseniz dahi, evinizin camlarını uzunca bir kıştan sonra açabilmenin ve içeri hava girebilmesinin haklı mutluluğunu yaşayabilir, evinizde partiler, buluşmalar düzenleyebilir, kendi başınıza dahi olsanız güzel müzik eşliğinde kitap/dergi/blog okuyabilir, yepyeni dizilere başlayabilir, farklı yaz kokteyllerini keşfedebilirsiniz.


En güzel ve en gerçek aktivite olarak ise yaşayacağınız gerçek yaz için, gideceğiniz gerçek yaz şehirlerinin programını yapabilirsiniz.!


Enerjik Yazlar!

2 yorum: Leave Your Comments

  1. Yazina ba yil dim :) yaz okuluna kalmak o kadar da kotu gelmedi birden :) 4 numaradaki mekan neresi bu arada?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cafemiz mekanin adi tatlim. Filistin tarafinda. Kahveni icerken Cayyolu Life dergisi isteyebilir yazilarimla sana eslik etmemi de saglayabilirsin. =)

      Sil

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı