Kozmium’da Alışveriş Ayrıcalığı

Kozmium; klasik internet alış verişinin bir, hatta birkaç tık ötesinde sağlık, kozmetik ve medikal ürünleri müşterisine ulaştıran güvenilir bir oluşumdur. Kozmium; 9 yılı aşkın bir e-ticaret deneyimi ve 50 yılı aşan eczanecilik deneyiminin verdiği bir güvenle müşterilerine hizmet etmektedir. Zira bini aşan markanın yüzlerce kategoride yaklaşık 10 bin ürünü Kozmium.com’da bulunmaktadır. 

Kozmium’daki ürünler, her hangi bir kozmetik ya da medikal mağazalarında bulunabilecek ürünlerden çok daha kaliteli, hesaplı ve güvenlidir. Ayrıca dışarıdan her hangi bir eczane ya da kozmetik mağazasından bir ürün aldığınızda ödeyeceğiniz tutarın çok daha altına bir miktar ödeyerek Kozmium’dan güvenli ve hızlı bir şekilde alabilirsiniz.  Kozmetik ve medikal sektörde en sık tercih edilen dünya markaları "Kozmium.com"da % 50’lere varan indirimlerle satışa sunulmaktadır.

Kozmium.com’a üye olan müşteriler, indirimlerin ve kampanyaların yer aldığı e-maillerle düzenli olarak bilgilendirilmekteler ve bu sayede istedikleri ürünlere daha hesaplı ücretlerle sahip olabilmekteler.


www.kozmium.com’dan Alış Veriş Yapmanın Avantajları

  • www.kozmium.com müşterileri sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatla alış veriş yapmanın keyfini çıkarabilmekteler.
  • www.kozmium.com, insan odaklı çalışma stratejisi üzerine kurulduğu için, bireylerin tüm yaşamları boyunca öncelikle sağlıklı, bakımlı, güzel, estetik ve mutlu olmaları amaçlanmaktadır.
  • www.kozmium.com sadece satış odaklı değil, aynı zamanda talep eden bireyler ürünler hakkında bilgi ve danışmanlık hizmeti de verilmektedir.
  • www.kozmium.com’da görev yapan personel alanında uzman ve deneyimli olduğundan doğru kişiye, doğru hizmeti verebilmek esastır.
  • www.kozmium.com ürünlerinin kalitesinden emin olduğu için hangi sebeple olursa olsun müşterilerin ürünleri iade edebilme hakları vardır.
  • www.kozmium.com, müşterilerin kişisel güvenliğinin sağlanmasına çok önem vermektedir.
  • www.kozmium.com, bir eczanecilik mantığı ürünüdür. Ancak asla reçeteli ya da reçetesiz ilaç satışı yapılmamaktadır.
  • www.kozmium.com’daki ürünlerin tamamı Tarım ve Sağlık Bakanlığı onaylıdır.
  • www.kozmium.com müşterileri kargo bedava kategorisindeki ürünleri takip ederek kargo ücreti ödemeden alış veriş yapabilmekteler.
  • www.kozmium.com müşterileri memnuniyeti odaklı çalıştığından müşteriler ister Zopimchat ile online olarak, ister info@kozmium.com ile e-mail yoluyla, isterse de 0850 333 25 58 numaralı telefondan müşteri hizmetleri personeliyle görüşerek soru, sorun ve önerilerini belirtebilmekteler.

0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı