Bu Mevsim Yapılabilecekler Listesi

Değişikliklere olan direncim, değişiklikten sonra benimsemeye geçiyor. Düşünün ki, mütemadiyen rüyalarımda deniz gören, ona her seferinde dokunmaya çalışan şahsım, yazın bitişini kabul etmek istemediğim halde mevsimin değişmesine de sempati duymaya başladı. Mesela hafif serin ve güneşli, freş bir hava gelince, hemen onun da tadını çıkarma isteği geldi.

Ben rüyalarımda yazı yaşayadururken, yeni mevsimde yapılabilecekler listesini de şuraya bırakayım. Belki anda kalma hislerinden uzak birileri vardır da, onu da aramıza katmış oluruz. 

1. Seyahat
Belki hafta sonu "Şehirden Kaçış" rotaları olur, belki de sezon sonu uygun fiyata gelen yurt dışı turlarıyla kalan yıllık iznimizin değerlendirmesi olur. Fotoğraflarımız illa ki yaz temalı olmak zorunda değil, her yerin her mevsim ayrı tadı var. Bazılarını boynumuzda kaşkol varken çıkarması da güzel olur. Sıcacık!


2. Yürüyüş
"Of başıma güneş geçti" telaşesinden hemen sonra aynı güneşi görmek, ama yine de üzerimize ince bir ceket alma isteği duymak size de bir rahatlama hissi vermiyor mu? Sweatshirtlerimizi üzerimize geçirip uzun pazar yürüyüşleri yapmak is the new sport!


3. Mevsim Balıkları
Her şeyin zamanında olanı makbul. Mesela istavrit, hamsi, palamut şimdilerde tazecik! Of onu bir de piknikte, sahilde yiyorsanız... Hatta durun sizleri yerinde yemeye davet edeyim. Buyurun Akçakoca'ya Tık Tık!


4. Kapalı Mekan Aktiviteleri
Hem yeni sezon da açılmışken, biraz tiyatro, opera, konser faaliyetlerine girişmek de hava olarak çok ideal. Aklımız dışarıda kalmıyorken yollar da kar öncesi hala açıkken gittik gittik!

5. Sinema
Vizyona iyi bir film gelmişse, biraz popcorn ile cazip bir fikir gibi geldi. Nasıl?

6. Alışveriş
Aslında sezon sonu indirimler alışveriş yapmak için çok daha makul olsa da, biraz turlayarak yeni trendlere göz gezdirmek ilham almak adına hoş bir fikir olmayabilir.

7. Örgü
Hamarat hanımlar buraya! Biraz kaşkol, koltuk şalı gibi işlere girişmek için çok ideal bir zaman değil mi? Kışa kadar minik minik egzersizlere başlanabilir.

 

0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı