Ankara'da Düğün Nerede Yapılır?

"Her genç kızın bir düğün ve gelinlik hayali olurmuş" derler. Bende neredeyse hiçbir zaman öyle bir durum olmadı. Düğünü de amaç değil, mutluluk için bir araç olarak görenlerdenim açıkçası. =)

Tabi "düğün gereksizdir" gibi bir inanışım vardı da demiyorum. Eğlenmek her daim tercih sebebimdir. 😆

Sadece ne istemediğimi biliyordum. 

Bu yüzden de, yer Ankara olduğu için, mekan ve diğer tüm seçim işlerimde daha ziyade eleme yöntemine gittim.

Resmi işlemleri öncesinde yaptığımız için kalan prosedürlerde yapamadığımız diğer konseptlere yöneldik. Bu seferki de kapalı salon eğlencesi olsun istedik.


Egeli biri olduğum için, Ankara'da en sevdiğim düğün muhiti Mogan Gölü çevresi.

Ankara, malum, havasının ne olacağı belli olmayan bir şehir. "Şu mevsim şöyle olur" diye bir karar almak neredeyse imkansız bir coğrafya. 

Bu yüzden de özellikle önemli etkinlikler yapılacağında her zaman B planını da birlikte yapmak kritik. Hele ki, kır nikahı hevesiniz varsa, size bir de kapalı alan garantisini vermesi gerekir mekanların, ki o da çok sık görülen bir olanak değil. Çünkü mekanların açık hava mekanı olsa bile, bir yandan kapalı mekanını başka bir düğün için ayarlamış olabiliyor. İşin özü, yağmur yağdığında ne yapacağınız muallak bir durum olabiliyor.

Bizim için böyle bir risk olmadı, çünkü düğünü yaptığımız mekan olan "Elite Wedding Hall", önündeki kır bahçesi ile salonu entegre ve iki seçenek de size ait oluyor. 

Bunun dışında mekandan teknik hizmete, mutfaktan çekimlere ve hatta saç makyaja kadar uçtan uca bir hizmet olanağı sağlıyor.

Üstelik iddialı bir ekip ile.

Bu postu da hem bir öneri, hem de bir teşekkür nezdinde paylaşıyorum.

Ankara'da düğün, düğün makyajı ve düğün çekimi nerede, kime yaptırılır?


Açık Hava Kır Nikahı ve 3D Mapping Salonu

Biz de Ankara davetlileri için resmi nikah kısmını yineleyerek eğlence öncesi bu bahsettiğim kır nikahı alanını kullandık. 


Nikah sonrasında ise Ankara'da bir ilk olan "3D mapping salonu"na geçerek istediğimiz manzarayı fonumuza alarak devam ettik.

"Nasıl yani?" derseniz önden bir kısa yayın geçiyorum:




Örneğin benim kurgum, ilk dansı yıldızlı bir gecede yapmak idi. Yemek yerken de ay ışığında dalgaları izlemekti... Elite Wedding Hall teknik ekibi de benim bulduğum videoları mapping sistemine tam istediğim gibi aktarabildiler.

Bu şekilde de düğünü Ege'ye götürmeden, Ege'yi düğüne getirmiş oldum.




Ayrıca gece boyunca değişen fonumuz da modumuza göre bize uyum sağladı.




Mekan sahibi Ercan Bey ya da -Ercan Abi- sizin isteklerinizin yerine getirilmesi için her türlü desteği verecektir.

Stüdyo 4K

Fotoğraf işi, Instagram çıktığından, teknoloji geliştiğinden beri çok daha farklı bir boyut kazandı ve bence genç profesyoneller bu işte oldukça fark atmaya başladı. Stüdyo 4K da bu dinamizmin içerisinde yükselişe geçmiş bir ekip. Teknolojik imkanlardan yararlanırken, hayalinizdeki kurguyu da önemseyen, ortaya keyifli bir iş çıkaran pozitif bir ekip. Enerjiniz düşük olsa bile fotoğraflarda kahkaha atmanız garantili!

Aynı zamanda Elite Wedding Hall bünyesinde çalıştığı için buradaki etkinliklerinizde zaten tanışacağınız bir ekip. Ama harici olarak da çalışabilme şansınız var.

Erken rezervasyon ve Gökçen Gökyer Blog seçenekleri ile gittiğinizde daha uygun fiyatlar alabilirsiniz. =)

Üstelik, yine hiç niyetim olmayan "Save the Date" çekiminin anlaşmamız dahiline eklenmesi için bizi ikna ettiler. Zira düğüne giriş öncesi bu video çekimini 3D mapping ile gösterime sunmaları oldukça keyifli oldu. Klasikleşen gelin-damat fotoğraf sunumlarının yerine çok daha yeniliksel bir hareket olduğu görüşündeyim. 



Çekim içinse benim hayal ettiğim fonu buldular. Konseptimizi de kayınpederimin kıyağı bir mavi Vosvos tamamladı. 💝




Sevilay Güzellik Merkezi

Yurt dışında eğitim almış, Ankara'nın ilgili uzmanlık alanıyla ilgili tek profesyonel güzellik uzmanı Sevilay Hanım ve ekip olarak çalıştığı Hilton Oteli'nin kuaförlerinden  -İsmini unuttum 😞- ile çok pratik ve kaliteli bir iş ortaya çıkaran, aynı zamanda kişilik olarak da ortamın kalitesini yükselten bir ekip olmuşlar. 

Ben bu şehri biraz dinazor olarak görüyorum. Yani son modayı, yeni trendleri takip etmek, modern dokunuşlar çıkarmak buralarda biraz zor gibi geliyor. Bu yüzden bu konuda da kendimi epey şanslı hissettim.

Sevilay Hanım, profesyonel merkezinde düğünden bir gün önce cildinizi temizliyor, tüm bakımları yapıyor, düğün günü de tüm pozitif enerjisiyle ister düğün mekanında, isterseniz de kendi yerinde sizi derleyip toparlıyor. =)


Asıl yeri Tunalı'da. Ancak Elite Wedding Hall'a da sizden önce giderek sizi hazır bekleyen iş sorumluluğunda. İletişim bilgileri için link bırakıyorum: Tık Tık Sevilay Profesyonel Makyaj Güzellik Salonu













Demem odur ki, Elite Wedding Hall öyle bir aile olmuş ki, siz de işin sonunda ister istemez bu enerjiye dahil oluyorsunuz. Emekleri de cabası. 👏



Tüm isteyenlerin ve kalbinden geçenlerin çok daha fazlası ve güzelinin olmasını tüm kalbimle dilerim.

Bu ekibe de öncesinde bir uğramanızı öneririm. =)




2 yorum: Leave Your Comments

  1. Çok güzel olmuşsun Gökçencim. Tebrik ederim. Mutluluklar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, daha büyük mutluluklar senin olsun =)

      Sil

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı