Ankara Etkinlik

Ankara'da hafta sonu geldiğinde yapılabilecek etkinlikler, doğal ortamların azlığı ve soğuk hava muhalefetiyle insanları aynı kapalı alanlara; cafelere, AVM vs itiyor. Biz de -genelde abimle- bu kısır döngüyü kırmaya çalışarak yeni aktivitelerin peşine düşüyoruz. Geçtiğimiz hafta bu çıkış noktasıyla, daha önceden de takip ettiğimiz Ankara Arena'daki Beko Basketbol Ligi Türk Telekom maçına gittik. Mehmet Okur'un da NBA lokavtı nedeniyle takımda olması, maçı daha da keyifli kıldı. Lokavtın sona ermesi bu açıdan pek iyi olmadı yani...=)




Bir diğer etkinlik, bu hafta başlayan Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi.. Bahçelievler Buz Pateni Salonu'nda gerçekleştirilen maçlar oldukça keyifli, fakat bir süre sonra aşırı soğuk olmaya başladığı için, tavsiyem kalın neyiniz varsa giyip öyle gitmeniz=)




Maçların yanı sıra, ülkemize yeni yeni yayılan, How I Met Your Mother'dan bildiğimiz Laser Tag. Tek kelimeyle müthiş! Kent Park'ta bulunan salon, asma kata sahip, eğlenceli dekoru, sis efektleri ve adrenalin arttırıcı müzikleriyle bütün haftanın stresini atmanızı sağlıyor. Hele ki eğlenceli bir grupla gitmişseniz... Kent Park Macera Adası bölümündeki telefon numarasıyla rezervasyon yaptırmanız, gittiğinizde yer bulmanız açısından faydalı olur.


0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı