En İdeal Akıl Danışmanı

Sizi en iyi bilen kimdir? Ya da sizi en iyi anlayan?.. Sizi en siz olduğunuz için seven, tüm pozitif yanlarıyla destekleyen, yönlendiren, iyiliğinizi isteyen?...
Bir derdiniz olduğunda veya vermek istediğiniz bir müjdeniz olduğunda en koşup anlatmaya hevesli olduğunuz kimdir?.. En takdir edileceğinizden emin olduğunuz, en sizinle sevinip mutlu olacağını bildiğiniz?.. Ya da en derdinizi paylaşıp hüznünüzü ortadan kaldıracak, gücünüzü geri kazandıracak, sizi baştan 'update' ederek 'refresh'leyecek destekçiniz?

En önemli sırlarınız, dedikodularınız olduğunda, kim en sabırsızlık duyacağınız, anlatmak için can atacağınız, diğer atacağınız adıma taktik alacağınız?

Kim en modayı, en yeniyi, en yeni aldığınızı, en beğendiğiniz tasarımı aktaracağınız, fikir verip aynısını yaptıracağınız?..

Peki kim, en sizi sizden çok düşünen, yeri geldiğinde üzüntünüzü aktardığınızda sizden çok üzüldüğü için kendinizi bırakıp onu teselli edeceğiniz? Ya da sizin adınıza sizden çok sevindiği veya istediği için kontrolü ele alıp olay kahramanının siz olduğunu hatırlatmak isteyeceğiniz? =)

Benim için mi sordunuz?
Mother and Daughter shot....must take a shot like this on our wedding day!

Annem... =)


3 yorum: Leave Your Comments

  1. Anneler, kızların hayattaki ilk arkadaşı, dert ortağı. Ve her zaman en iyi arkadaşı:)

    YanıtlaSil
  2. Peki ya anneniz yoksa yada uzakta ise?

    YanıtlaSil

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı