Alışveriş Fırsatlarına İlave Bir Fırsat Daha!

Daha önce avantajlarını takip ettiğim ve hatta yazarlığını yaptığım indrmlr.com sitesi, şimdi bir yeniliğe daha imza atıyor imiş. Zaten uygun fiyata almakta olduğumuz fırsat ürünlerine şimdi bir de indirim kuponları ilave edilmiş!

Kupon Sihirbazı sitesi ile karşımıza çıkan bu yeniliği bakın kendileri nasıl açıklıyor:

Fırsat parmaklarımızın ucunda! ;)
KuponSihirbazı

İnternet Alışverişinde Harika bir Ucuzluk için İpucu!
Bugün farklı bir konudan bahsetmek istiyorum, herkesin son zamanlarda müptelası olduğu bir konu; internet alışverişi!..
Hatırlar mısınız, bir zamanlar dünyanın en riskli ve tehlikeli işi gibi gelirdi internet ortamında kredi kartı kullanmak, göremediğimiz ve dokunamadığımız bir ürüne para vererek kargo beklemek. Bugünse, ne değiştiyse, en güvenli ve garantili alışveriş haline geldi online alışveriş. Tabi en önemlisi, “en ucuz” alışveriş haline gelmesi... Eskiden olduğu gibi pasaj pasaj gezmek, daha uygun fiyat için pazarlık etmek artık geride kaldı. Ve yüzdük yüzdük şimdi de internet alışverişinde indirim kuponu fırsatlarına geldik! Evet, bizi cezbetmeye çalışan indirimlere alışık olduğumuzdan şimdi satıcılar yeni bir silah kullanıyorlar: “yeni ölümcül indirim kuponları”. Bu arada gerçekten ölümcül bir darbe bu! Çünkü insanın alışveriş yapası yoksa da alışveriş yapma isteği doğuruyor içinde.
Neden mi?
Diyor ki 50 TL'lik alışverişe 20 TL indirim... Bakıyorsun ürün zaten 80 TL'den 50 TL'ye inmiş... E şimdi senin elinde kupon varsa ne kadar indirim yakalamış oldun? Aman tanrım sudan ucuz diyorsun ve hop 2 gün sonra paket kapında! Daha almaya emin olamadan Zizigo'dan ayakkabıları ayağında buluyorsun...
 
İş böyle olunca, indirim kuponu kullanmanın inceliklerinden bahsetmek de farz oluyor! Nereden buluruz indirim kuponları? 
 ·           Öncelikle -tabi ki- Google'da arar buluruz!
 “Zizigo indirim kuponu” yazarak ararız, sonra karşımıza çıkan sitelere bakarız. Aralarında yararlı kupon sağlayanların kodlarını alıp deneriz; çalışıyorsa tabi...
·            Ya da bidiğimiz ve güvendiğimiz sitelere gideriz; Kupon Sihirbazı mesela! Girdik mi siteye? Ne arıyorduk? “Zizigo indirim kupon” yazarız kupon arama motoruna ve bakarız kaç tane kupon var. Kupon Sihirbazı'nın en güzel özelliklerinden biri, eğer onlarda yoksa internette boşa aramayın diyor! Ne kadar doğru bilinmez tabi ama içeriden aldığım bir bilgiye göre yakında “Çalışmayan kupon bulursanız hediye vereceğiz!” kampanyası başlatacaklarmış. Ne dersiniz, hediye avı başlatır mı bu bizim için?
İşte böylece Zizigo indirim kuponunu kapıyoruz ve hop tüm ürünlerden %10 fazladan indirim kazanıp zaten ucuza almayı planladığımız ayakkabıyı daha da ucuza alıyoruz, bu aldığımız harika ayakkabıları giyip Starbucks'a gidiyoruz ve bize kalan parayla Caramel Macchiato'muzu bedavaya içiyoruz! 
Bu arada ben arayamadım Zizigo kuponu derseniz buyrun buradan tıklayınız!Umarım indirim kuponu kullanma alışkanlığı sizi de etkisine alır, çünkü daha az ödemek varken daha fazla ödemekten kaçınmak hepimizin iyiliğine!
Sevgilerle... 

"Kupon Sihirbazı içeriğidir."

0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı