Ankara'nın En Anlamlı Hali: ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ VİŞNELİK TESİSİ

 

Çevremdekilerin ve sosyal medya takipçilerimin artık ezbere bildiği Vişnelik sevdamı sizlerle de paylaşmak ve Ankara'yı daha anlamlı kılmanıza katkıda bulunmak isterim. Zira, benim Ankara'da kalmak için belli başlı, bir elin beş parmağını geçmeyecek sebeplerim arasında başı çekenlerden kendisi.. 

Peki neresi bu Vişnelik?!

ODTÜ Mezunlar Derneği'nin kurulmuş olduğu tesis burası.. İçerisinde ne arasanız bulunmakta. Mesela ben 3. yılıma gireceğim, hala hiç keşfedemediğim yerleri mevcut! (Bu biraz benle alakalı tabi=) )

Müdavimlerini her gün biraz daha tanıyıp, biraz daha bağımı kuvvetlendirdiğim, ikinci ailemi kurduğum, yazın havuz başı sefaları ile Ankara'da yaz olduğunu keyfiyle anladığım, kültürel etkinliklerini ayrı, eğlencelerini ayrı takip ettiğim, bir sürü bir sürü nimete sahip bir yer kısacası..

Yazın çim amfisinde şenlendiğimiz, havuz başı düğünlerinde görselliğe hayran kaldığımız ve güneşi en güzel haliyle batırdığımız, Wine Hour günlerinde elit takıldığımız, sosyal sorumluluk projelerinde sık sık duygulandığımız, halkı bilinçlendirmek; okulumuzu başta olmak üzere çevreyi korumak adına azimle çalıştığımız, kültürel etkinliklerine en önde katıldığımız çok amaçlı bir tesis burası..

İşin güzel yanı da, sadece ODTÜlü olmanıza gerek olmuyor buradan yararlanabilmek için çoğu zaman. Düğününüz olduğunda da kapılar açık, seminerlere, kurslara, spora katılmak istediğinizde de..

Ankara'da en verim aldığım etkinliklerin, en keyif aldığım sohbetlerin ve en çok eğlendiğim konserlerin yeridir ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesisi...

Siz henüz burayı keşfetmediniz mi yoksa?

Pazar bruncha beklerim öyleyse! ;))

Bilgi ve rezervasyon için: ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ - ODTUMD



0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı