İnternetteki Yeni Keşfim!

Alışveriş mantığımın birçok sektörde ve ilişkilerde olduğu gibi sanal alemlere kaydığından bahsediyorum zaman zaman biliyorsunuz. Normalde çok daha fazlasını ödeyerek alacağımız çoğu ürünü, etkinlikleri ve hatta yiyecek-içecekleri, internetten çok daha uygun fiyatlara, ultra kampanya ve fırsatlarla alabildiğimizi gördükten sonra sorgular oldum mağazalarda birebir yaptığım alışverişleri.

İçimdeki ‘bir yerlerde mutlaka daha uygunu vardır’ paranoyası, artık internet sitelerindeki kıyaslamalarda da belirmeye başladı. ‘Başka bir sitede mutlaka daha uygunu vardır!’

Hani bir uçak bileti için zibilyon tane siteye, günde 3-5 kere bıkmadan usanmadan bakarız ya, borsa misali fiyat endeksini takip etmek adına, o hesap..

Tabi bu durumu gelin görün ki alışveriş siteleri için uygulamak bir hayli zorlayıcı diye düşünmekteydim, ta ki yeni bir site keşfedene dek…! Meğer bunun için de bir site bulunmaktaymış: kampanyon.com !!

‘Şuradan şuraya gitmek istediğim yer için fiyatları sırala’ komutu gibi ‘şu markanın şu ürünü için fiyatları sırala’ deme lüksümüzü gayet rahat kullanabiliyoruz kampanyon.com sitesi sayesinde!

http://kampanyon.com/


Zaten her şeye koşturmakla yükümlü olduğumuz şu hayatta, bir de tek tek sitelerde fiyat araştırması galeyanlarına girmemize razı olmamış sevgili yetkililer. Sen isteğini giriyorsun, gerisi ‘hokus pokus!’

http://kampanyon.com/

Üstelik, size sağladıkları ‘bir tıkta erişim kolaylığı’yla yetinmemişler! Bu site üzerinden yönlendirildiğimiz her alışveriş için de ekstra indirimler, ekstra kampanyalar sunmaktalar.

http://kampanyon.com/

Güvenilir ve hızlı olduğu kadar, zevkli ve kazançlı bir alışveriş imkanı da sunmaktalar kısacası.

Kahvemizi yudumlarken oturduğumuz yerde en uygun alışverişi yapabilmek artık daha kolay ve çok daha keyifli.

Bugünün açığa çıkmış sırrı da bu olsun.! =)

Çok Sevgiler!


0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı