Çok önceleri yeşil çay ile olan bağımı ve bunun sebeplerini anlatmıştım blogda... O gün bugündür hayatıma almış olduğum yeşil çayın tadına ısrarla alışabilmiş değilim açıkçası.. Her seferinde içine kattığım farklı aromalarla tadını başkalaştırmaya çalışıyorum gerek tarçın çubuğu, gerek karanfil, gerekse portakal kabuğu olsun..
Geçtiğimiz günlerde aktardan aldığım kurutulmuş yaseminle harmanlamış olduğum yeni yeşil çayım ile eski Hamburg günlerime döndüm (oradaki Asia Markt'tan sürekli bunu alır içerdik..) ve bunun verdiği mutlulukla "başka nasıl tatlar olabilir?" postu hazırladım bizler için...
Sağlıklı ve fit günler dilerim..!

Yasemin

Ayçiçeği yaprağı, frenk üzümü (kuş üzümü), mavi kantaron ve aroma

Mango aroması ile

Nar

Armut, kakule, karabiber, anason, kadife çiçeği, gül yaprakları ve aroma

Yasemin, lavanta, limon

Frambuaz, kiraz/vişne, böğürtlen, ebegümeci ve aroma

Gül yaprakları, ebegümeci, ayçiçeği yaprağı, kuru üzüm ve aroma

Frambuaz, ıhlamur ve aroma

Yeşil mate, hindistancevizi parçaları, gül yaprakları

Kuru üzüm, portakal kabuğu, tarçın, gül yaprakları ve aroma

Limon, kiraz, ananas, yasemin ve aroma

Ananas, frambuaz, çilek ve aroma

Sarı papatya, elma ve aroma

Mango, gül yaprakları ve aroma
0 comments:
Yorum Gönder