"Bir Gün Bir Değer"

Bir Gün Bir DeğerGençlik ve Spor Bakanlığı güzel bir proje başlatmış, adı: 'Bir Gün Bir Değer'... Proje, 'gençlerin alanında uzman ve tanınmış kişilerle bir gün geçirmesini, bu kişilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmasını ve kendilerine olan güven duygularını arttırmayı amaçlamakta'. 

Etkinlikler gerçekleşmeye  başlamış durumda ve dahası da proje takviminde yer almakta. 11 Nisan Perşembe günü Kerem Görsev ile buluşacak olan gençler için ise katılma şansı hala devam etmekte... 

Kendisiyle yaptığım röportaj üzerine benimle iletişime geçen Bakanlık, bu projenin yarar sağlayacağı kişileri önermemi -çevremde varsa- rica etti. Ben de bunu buradan daha çok kişiye duyurmak istedim ki henüz tanışmadığım, ama caz müziğini, piyano çalmayı ve Kerem Görsev'i  gerçekten seven başka kişiler de projeden haberdar olsunlar...



Bakanlık sitelerinde ayrıntılı açıkladığı “Bir Gün Bir Değer” projesini kısaca şöyle açıklamakta: 
"Kurduğunuz, yazar, araştırmacı, akademisyen, işadamı, sporcu ve sanatçılarla bir günü birlikte geçirerek sizlere rol model olan kişilerin bir günlük yaşantılarına tanıklık etmiş olacaksınız. Her zaman olduğu gibi başta dezavantajlı gençler olmak üzere, 81 ilden birbirlerinden farklı imkânlara sahip gençlerimizin katılacağı “Bir Gün Bir Değer” projesi ile gençlerimizin hayatlarına yön vermelerine katkı sağlamayı, önlerinde yepyeni ufuklar açmayı ve onları hayallerine biraz daha yaklaştırmayı hedefliyoruz."

Katılmak için ayrıntılı açıklamaya T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sitesinin Projeler sayfasından ulaşabilirsiniz. Bol şans! ;)

0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı