Eros Olmak Hiç de Zor Değil!

Ben gergin olduğumda, kızgın olduğumda ya da tam akine aşırı mutlu olduğumda normal tepkiler veren bir insan değilim. Değilim çünkü çok kızgın olduğunda ya kavga çıkarırsın ya karşındakine dalarsın ya da kırar dökersin, çok mutluysan da yine aşırı uçlarda eylemlerde bulunursun muhtemelen normal bir insan olarak.

Bense çok kızdığımda ya çıkarıp gitarımı çalarım saatlerce ya da yoksa gitarım yanımda oturur ağlarım içlice. Hıncım geçinceye dek... Çok mutlu olduğumda da ya yine şarkı söyler gitarımı alırım yanıma ya da gider sporumu yapar koşarım umarsızca, basarım ağırlıkları tüm canımla...

Tam da bu ruh hallerimin birleştiği bir andı okçuluk kursunun ilanıyla karşılaşmam. Hem 'madem yay-kare burca sahibim o halde kesin öğrenmeliyim' düşüncesi de aklımı çelince hemen atladım indirim fırsatlarında çıktığında karşıma..



Geçtiğimiz haftalarda bir pazar sabahı -uykumdan feragat etmeyi hiç sevmediğim tek günüm olmasına karşın- koşar adımlarla gittim Kentpark'ın -3. katında bulunan Onok Okçuluk'a. Yanıma da Burcu'yu almışım. Tam bir 'at gitsin abi!' moduyuz. Hem üstümüzde birikmiş güncel olayların stresi, hem günlük hayatın üzerimizdeki gerginliği ikimizi de dört gözle bekler duruma sokmuştu bir süre önce gitmeden.

Hocamız Selen, genç yaşında upuzuun bir listeyi dolduran yurt içi ve yurt dışı ödüllerine sahip biri olarak bizi sabahın o saatinde gayet dinamik bir şekilde oklarımız ve yaylar ile tanıştırdı. Sırt kaslarının çok şahane çalıştığı, aynı zamanda kollarınızda biriken enerji fazlalığını yayın gerginliğine çok net akıtabileceğiniz çok ideal bir spor olduğu kanısına vardım.

Olayın sadece ok ve yay ikilisinden ibaret olduğuna inananınız varsa da -ki ben biraz öyleydim itiraf edeyim- hiç öyle bir durumu yok imiş. Yayın açısı, nişan aldığınız noktanın ayarı, okunuzun düzgün olup olmadığı gibi her türlü detay sizin hedefinizin kaderini belirlemekte, bilginize...


Eğer farklı bir etkinlik arayışındaysanız, günlerdir üzerinize biriken -çok iyi tahmin ediyorum!- stresinizi atmak gayesindeyseniz veya sürekli masa başında çalışmaktan tutulmuşsanız ya da hiç bir sebebiniz yoksa.. Gidin işte. Rahatlayın biraz, iyi gelir açılırsınız. ;)

2 yorum: Leave Your Comments

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı