GÖKÇEN GÖKYER BLOG 2 YAŞINDA!

 
Gökçen Gökyer Blog açıldıktan sonra ikinci seneyi de devirdik dün hep birlikte.. Ne mutlu bana ki, paylaştıkça çoğalan ve çoğaldıkça da paylaşılan bir zincir olduk tanıdığım, tanımadığım, yeni tanıştığım herkesle..
 
http://www.firinciorhan.com.tr/fo/
 
Bunun şerefine, organizasyonunu benim üstlendiğim küçük bir kutlama yaptık Gokchen House Lounge Cafe ve birkaç farklı yerde. =) Organizasyonumun şeref konuğu ise hepimizin de bildiği ve ürünlerini lezzetle denediğimiz Fırıncı Orhan ve canım arkadaşım tescilli gurme Oburcan'ın hediyesi Gökçen Gökyer Blog pastam oldu.
 
Aklınızda olsun, şimdiye kadar Ankara sınırları içerisinde yediğim en taze ve en lezzetli pastaydı. Önemli günlerinizde nereden alsak pastayı diye düşünmeyin bundan sonra, zira adres belli! ;) Sipariş vermek veya hafta sonu brunchlarınıza anlam katmak ve daha detaylı bilgi için Fırıncı Orhan'ın websitesinden yararlanabilirsiniz. Özellikle Çukurambar şubesi şiddetle tavsiye edilir, ben bayıldım..
 
 

 
 
 
 
 
Gün geçtikçe daha çok kişiye ulaşabileceğimiz, gün geçtikçe keyfini daha çok çıkarabileceğimiz ve gün geçtikçe daha çok gelişeceğimiz nice güzel yıllar, bloglamalar, paylaşımlar hepimize, hep birlikte inşallah..
 
'Network'ümüz bol olsun! =)
 
 
 
GÖKÇEN GÖKYER BLOG
 

3 yorum: Leave Your Comments

  1. Ayy ne güzelll allah bana da o günleri göstersinnn :)
    Blogunuzu severek takip ediyorum. Nice 2, 12, 22 yıllara. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok çok teşekkür ederim! Hep birlikte nice yıllar kutlayalım inşallah.. =)
    Çok Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Yazı için teşekkürler, ben de bugün ilk 10'un açıklanmasından sonra "Hürriyet dergimizi kandırdı" başlıklı bir yazı yazıp yayınladım: http://www.bodytr.com/2013/11/duyuru-hurriyet-dergimizi-kandirmistir.html

    Yazıyı okursanız Hürriyet'in illegal blogları nasıl finalist ilan ettiğini de belgeleyerek gösterdim. Korkunç ve sinir bozucu gerçekten de...

    YanıtlaSil

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı