Yeni Yıl Hediyeleriniz Lush'tan!

Güzel kokulara olan merakım ve hoş kokan insanlara sonsuz saygım son yıllarda oldukça artmış durumda. Odamda kaç parfümüm, banyomda kaç çeşit vücut spreyi, losyon ve duş jelim var bilmiyorum zira her yenisini gördüğümde almadan duramıyorum. Hem kişinin modunu yükselten hem de çevreye güzel enerji veren etmenlerden birisi olduğunu düşünüyorum.
Üstelik bu konuda seçeneklerimiz ülkede son zamanlarda bir hayli arttı. Lush da bu seçeneklerden en organik ve en fazla çeşide sahip olanlardan. Severek ve beğenerek takip ettiğim Lush ürünleri şimdi de yeni yıl özel ürünleri ve özenli yılbaşı paketleri ile çevrenizdekileri sevindirmek için bekliyor!

http://www.lushturkey.com/

 Sizler için her bir ürünü bire bir uygulamalarla test ettim ve onayımı verdim! =) Nemlendirme konusunda epey başarılı Lush ürünleri keza teniniz mucizevi bir yumuşaklığa sahip oluyor.



En favori ürünlerden birisi Snow Fairy duş jeli ve banyo köpükleri.. Normalde suya attığınızda tamamen eriyen tek kullanımlık banyo köpüklerinin yanında yıldız şeklinde üretilenleri birden fazla kullanımlar için. Kokusu ise tam Big Bubble sakızlar gibi. Duş partisi verme niyetlerindeyim!
http://www.lushturkey.com/

Yasemin, şekerli sakız gibi kadınlara özel ürünlerin yanı sıra erkekleri de unutmamış. Maskülen bir nane kokusuna sahip Dirty Springwash tam sizlik beyler, kokusu oldukça çekici benden söylemesi.;) 


Bir diğer favorim ise dudak kremleri ve rujlar oldu Lush'un, zira hem dudaklarınız yumuşacık kalıyor hem de gün boyu çıkmayan doğal bir görünüm sağlıyor.

http://www.lushturkey.com/

Yılbaşı özel paketlerinde de yer alan gül ve argan yağından oluşan vücut nemlendiricileri ve kremleri de kokusu ve yumuşaklığı ile favorilerimden oldu.




Sevilen sabunlarından Fun ise yeni yıla özel Fun Gold seçeneği ile ışıltınıza katkıda bulunmayı planlıyor. Üstelik koca bir altın külçesi görünümlü hamuru saça ve vücuda uygulamanın yanı sıra çocuklarınıza oyun hamuru olarak da sunabilmektesiniz. Sağlığa zararlı oyun hamurlarına güzel bir alternatif olduğu kanısındayım.



Yılbaşına özel ürünleri ile oluşturulmuş yılbaşı hediye paketleri ise herkesin yüzünü güldürecek, cildinizi yeni yıla tazeleyecek cinsten.. Bence kaçırmayın.;)

Sevgiler!



1 yorum: Leave Your Comments

  1. lush'ın hediye paketlerine ben de bayılıyorum, hatta blogda da yeni post var snow fairy paketi ile ilgili, beklerim=)
    http://neselizebra.blogspot.com/

    YanıtlaSil

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı