"homify" ile Bahçe Fikirleri


Dekorasyona olan merakım malum… Blogda sürekli paylaştığım dekorasyon postlarına aynı zamanda “Gokchen House Lounge Cafe” olarak tanıdığınız evimin detaylarını da ekliyorum sık sık takip ettiğiniz üzere.

Dekorasyon fikirleri için araştırdığım, incelemeyi sevdiğim siteler arasına eklemiş olduğum yeni bir keşfimi paylaşmak istiyorum bu sefer de sizlerle.

Online bir dergi olan homify.com’da aklınıza gelebilecek her türlü dekorasyon fikri mevcut. Yazın gelmesi ile şenlenen açık alan tutkum ile yeni bir post hazırlıklarına girişmişken bu siteyi bulmam oldukça isabetli oldu.

Bahçe için ilginç fikirler ve farklı mobilya seçeneklerini ararken, homify Dergi’nin bu linki karşıma çıkmış oldu böylece: Tık tık!

www.homify.com.tr

“Bahçe dekorasyonunda ne gibi yenilikler bulabilirim?” derken, homify Dergi’de farklı ipuçları yakaladım. İlgimi çekenleri maddeliyorum o yüzden hemen!

-          Öncelikle “çiçek mi, süs bitkisi mi, ağaç mı, çalılık mı dahil olmalı peyzajımıza?” buna karar vermeliyiz. Çiçek seçersek arka planında yeşil çalılar ile daha parlak görünüm sağlayabilirmişiz örneğin.

"CHERRY MILLS BAHÇE TASARIM" / homify

-          Bunun dışında, geniş bahçeler için alternatif tasarımlarda bungalov fikri pek tatlı geldi. Hem çocuklu aileler için cici bir oyun evi, hem de balkon keyfi yapabilmek için farklı bir ambians oluşturulabilir böylelikle ya da romantik bir köşe belki de. =)

"Sakura Ahşap" / homify


-          Barbekü fikri de biz Türkler için adeta birer ihtiyaç diye düşündüm incelerken. Hele bir de şık bir köşeye kurmuşsak, şahane!

"WOOD FIRED OWEN" / homify

-          “Ateş” anahtar kelimesi üzerinden devam ederek görüyor ve artırıyorum: Bahçe şöminesi! Gece yaz akşamlarımıza eşlik edebilir, gitar çalmamızı gerektirebilir, marshmallow partileri düzenlememizi sağlayabilir diye düşünüyorum. =)

"BAHÇE ŞÖMİNESİ - HAKAN HELVACIOĞLU / H2C" / homify

-          Zeminde yeni bir platform oluşturmak da oldukça havalı ve “börtü – böceklerden”  bir nebze olsun korunmak adına güvenlik sağlayabilir.

"ENGEL & VÖLKERS BODRUM" / homify

-          Güneşlenmek için ayrı, gece yıldızları izlemek için ayrı kullanabileceğimiz şezlonglar da neden olmasın değil mi?

"AK DESIGN STUDIO" / homify

-          Görkemli bir bahçe kapısı ile de gösterişli bir giriş yapabilirsiniz evinize her gün bence. Bir “Ziyagiller” duruşu sağlamak, hiç bu kadar kolay olmamıştı düşündüğünde. =p

"TEKNİK METAL FERFORJE" / homify

-          Ve son olarak yine biz Türkler olarak keyfimize düşkünlüğümüzü gösterecek fikir olarak ilgimi çekmeyi başaran “çardaklar” ya da diğer bir deyişle “gazebolar” oldu. Annemle eskiden beri severiz bu tür köşeleri bahçede. İçine renkli ve şıkır şıkır bir lamba ve kenarına da tıkır tıkır yaz meltemini duyuracak bir rüzgar çanı astık mı görev tamam!

"AĞAÇ EV MOBİLYA PEYZAJ LTD. ŞTİ." / homify

Evet, yaza giriş dekorasyonunu da tamamlamış olduk böylece. Homify Dergi’de benim ilk dikkatimi çekenler bunlar oldu. Siz de bir bakın bakalım bahçe için daha neler yapabilir, nasıl fikirler geliştirebiliriz. Yazın tadını doyasıya çıkarmak için fonumuzu da en keyifli haline getirelim ki, anın tadını doya doya çıkaralım.


Keyifli yazlar^^

0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı