En Uygun Fiyatla, En Çok Nasıl Gezelir?

Gökçen Gökyer Blog'un gezgin ya da gezmeyi seven okurları için bir fırsat köşesi var bu hafta blogda. 

"En uygun fiyatla, en çok nasıl gezebilirim?", "Haftanın yoğun temposundan bunaldık, hafta sonu şehirden kaçış için nereye gidebilirim?" ya da "şuradan şuraya gitmem lazım, en uygun fiyatı nasıl bulabilirim?" sorularından en az birini içinizden geçirdiyseniz, bu site sizin için.  

onlinebilet.com  üzerinden 120'den fazla otobüs firması ile Türkiye'nin her yerine en ucuz otobüs biletini bulmanız mümkün. Yapmanız gereken tek şey bu adrese girip ana ekranda çıkan sorgulama alanlarına bulunduğunuz şehri ve hedef destinasyon noktanızı tarihiyle girmek.


Siz de benim gibi "her firma" ile gitmek istemeyenlerdenseniz, alternatif çözümler için yine ana sayfa üzerinden erişebileceğiniz otobü firmalarını listeleyerek tüm listeye görebilirsiniz.

Eğer az önceki sorulardan ikinci sıradakini, yani: "Haftanın yoğun temposundan bunaldık, hafta sonu şehirden kaçış için nereye gidebilirim?" sorusu ile geldiyseniz de, "En uygun fiyatlar" altından oo piti piti yaparak en uygun fiyata en uygun şehirden kaçışı bulabilirsiniz.


"Peki bu kadar seçenek içinden nereyi seçsem. kafam çok karıştı?" diyorsanız da onlinebilet.com'un Blog köşesinden ilham verici gezi turlarından fikir alabilirsiniz.

Bunun dışında, siteye ücretsiz üye olarak tüm geçmiş biletlerinizi sorgulayabilir, bilgi girişlerinizi otomatik hale getirebilirsiniz. Sefer sorgularken ise otobüs için özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmalı olarak görebilir, seçiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

"Gönlümüzün nereye götürdüğü, cebimizin kaç paraya razı olduğu" rotalar için "onlinebilet.com".



1 yorum: Leave Your Comments

  1. Zengin bir yazı olmuş detaylara önem vermeniz bir o kadar güzel. elinize sağlık devamını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı