Cheesecake Factory @USA

Home
Flourless Godiva Chocolate Cake topped with a Layer of Godiva Chocolate Cheesecake loaded with Chunks of Godiva Milk Chocolate and topped with a layer of Godiva Chocolate Mousse.
Amerika'ya gideceğim belli olduğunda, 'yapmadan dönme' tavsiyelerinin başında yer almıştı burası.O yüzden de Boston'da yalnız başıma keşfe çıktığım ilk gün karşıma çıktığı an diğer heryeri unutup içeride bulmuştum kendimi...

Cheesecake kültürünü tam anlamıyla yaşayabileceğiniz, son derece şık ve elit dekor ve kadrosuyla içinizden  inceden bir 'waow' geçireceğiniz bir yer burası...


Siz içeri girdiğinizde öncelikle bilgisayardan boş masa olup olmadığı kontrol ediliyor, daha sonra size eskortluk edecek görevliyle masanıza -uzun koridorlar aşıp- yerleştirliyorsunuz.

Daha sonra önünüze gelen menü içerisindeki birbirinden lezzetli görünen cheesecake ve kahvelerden seçim yapıyorsunuz.

Ben tam gezi defterime yumulmuş kahvem eşliğinde notlarımı alırken karşı masada yapılan seramoni de defterimde an itibariyle yerini almıştı... Doğum günü kutlaması için gelen bir grup gencin olduğu masaya garsonlar (bütün garsonlar!) ellerinde pasta, alkış ve hep bir ağızdan söyledikleri şarkı ile (cheesecake factory sözleriyle sonlanan) doğum günü kutlamasını gerçekleştirdikten sonra eski ciddiyetlerine anında dönerek işlerinin başına geçmişlerdi. Müşteriye gösterilen hürmeti hayretle izlemiştim ülkemde hiç alışık olmayan bir Türk olarak. 

PS. Cheesecake'in ilk yarısını büyük bir iştahla yiyorsunuz, fakat ikinci yarısına geldiğinizde tatlınızı başkasıyla bölüşme fikri cazip gelmekte, bilginize... =)





Fotoğraflar: Gökçen Gökyer


0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı