Gökçen Gökyer Blog 2. Kez OMActivities Diaries'te

OMActivities bloga bu ikinci ziyaretim. Seviyoruz misafirlikleri Türk Toplumu olarak... =p Bu seferki yazım Ankara'daki aktivitelere dair Lasertag... Buyrunuz;)

 

http://omactivities.blogspot.com/2012/12/lasertag-ankara.html 

12 Aralık 2012 Çarşamba


LaserTag - Ankara


Ankara'da yapılabilecek sınırlı aktivitelerin başını çeken AVM ziyaretleri(!), kendisini -en azından- geliştirme yolunda... 

Bunlardan birisi de How I Met Your Mother dizisinden aşina olduğumuz LaserTag... 

Yarım saat içinde maksimum enerji ve adrenaline sahip olacağınız lasertag, müptelası olmanızı ve içerde geçirdiğiniz her yarım saatin sonunda "Haftaya kesin yine geliyoruz arkadaşlar!" demenizi sağlayacak. 

Kent Park'ta bulunan salon, asma kata sahip, eğlenceli dekoru, sis efektleri ve adrenalin arttırıcı müzikleriyle bütün haftanın stresini atmak için birebir. 



Hele ki eğlenceli bir grupla gitmişseniz... Kent Park Macera Adası bölümüne telefon ile rezervasyon yaptırmanız, gittiğinizde yer bulmanız açısından faydalı olur.

PS. Eğer oyun başladığında "neden ateş edemiyorum?" diyorsanız, kapıdaki görevliye rağmen silahınızın değişmesini isteyin, çünkü bu durumu asla kabul etmeyecek... Lasertag eğlencesini denemeyenlere öneririz.



Konuk Yazar içeriğidir:




0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı