Enerji Soğuran İnsan Tipleri

"Nerede çokluk, orada.." diye başlayan cümleleri çürüten ne çok durumla karşılaştık şu hayatta Müjgan?

Kişi tekken bile problemler yaşayabiliyor şu hayatta- kişilik bazında.

İnsan kendini bile yönetemezken, diğer insanlarla nasıl düzgün ilişkiler kurabilir, değil mi?

Sevmiyorum öyle insanları.

Listesini yapıyorum asıyorum buraya, söyle uzak dursunlar Müjgan.

1. Kibirli 
"Ego" ile "kendini aşağı görme" hisleri arasında kalmış insanlar. Kendisini çok önemli görme isteğiyle karşısındakini sürekli aşağı çekmeye çalışan hissiyatlar.

2. Şikayet eden
Sürekli söylenen, sürekli durumun olumsuzlukları hakkında dert yanarken çözüm kümesine ulaşamayan, enerji soğuran insanlar.

3. Pesimist
Bir üst maddeyle yakın, belki de aynı insanlar. Olumsuz taraflar içerisinde boğulmuş, asla gün yüzüne çıkamadığı gibi üzerindeki kara bulutlarla senin güneşini kapatmaya çalışanlar. Böhh!

4. The Dark Side
Üşenmiyor bu insanlar kötülük yapmaya. Durduk yere kötü davranmaya... Üstelik üstteki iki madde için elinden gelen hiç bir üşengeçliği ardlarına koymazken, nasıl olur da bu kadar kıvrak kötülük hamlesinde bulunabiliyorlar, pes.

5. Yapmacık
Yemiyoruz "tatlımm". Şöyle çok "canım, cicim" ayağı yapmaya çalışmayın içinizden gelmediyse. Yemiyoruz bak gerçekten. Üstelik çok itici oluyorsunuz. Hiç yakışıyor mu o naturel somurtkanlığınız varken böyle tavırlar takınmak?!

6. Dedikodu Yapan, Küçük işlerle uğraşan
Arkanı dönmeye korktuğun, arkadan sürekli iş çeviren insanlar. Senin yanında, her yanında olmayanı gömen insandan ne hayır gelir hiçbir fikirleri var mı acaba? Nasıl yalnız salalım böyle insanları toplum içine, hıı? Neler anlatacaklar bu sefer yanında sen yokken kim bilir?!

7. Haset Eden
O hani hiç ilgilenmiyormuş gibi yanınızdan geçen, ama aslında içinden binbir türlü işgüzarlık geçiren tipler olur ya. Geceleri uyuyamaz hani planlar yapmaktan... Size de bir bulantı geldi di'mi anlatırken?!

8. Sorumluluktan Kaçınan 
Hani aslında işidir o, para kazanma sebebidir de, sen o işi yapmasını isteyince sana iyiliğine yapmış hissi uyandırır da bir kendini borçlu hissedersin... Ya da o işiyle ilgili bir şey sorduğunda yapması gereken işleri varmış (!) imajıyla olaydan sıvışır gider. Hey All'aam ya, bak anlatırken bile...

9. Emir Veren 
Bu da üsttekinin tam tersi. "Senin işin o, tabi ki yapacaksın" edasına bürünmüş insan tipi. Ricasız, minnetsiz iş buyuran insanlar da abartmamalı bence. "Saygı" diye bir şey var sonuçta değil mi?

10. Eleştiren 
Bu da aslında "Şikayet Eden" maddesine refere ediyor hafiften. Bundaki farklılık, olayları hep olumsuz tarafıyla değerlendirmesi, hiçbir durumdan memnun olmaması ve kendi çok iyi yapabilirmişçesine karşılarındakini sürekli yerin dibine sokmaya çalışması. Ne gereği var Allasen, hı?

Böyle işte Müjgan, uzak dursunlar söyle...

hippie meditation spiritual meditate peace

1 yorum: Leave Your Comments

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı