Evin Yakınlarında Bir Mekan: Cafe Sele


Sosyal medya paylaşımlarımdan az biraz duydunuz Sele Cafe'yi esasında.... 100. Yıl sakini olarak, yaşam alanım olan bu semtte her imkan varken tek bir şeyin eksikliğini duyardım, o da hoş bir mekan. Hiçbir işletme üzerine alınmasın, zira sözüm meclisten dışarı. Lezzetli yemekler, çay içilecek sayılı birkaç yer mevcut evet. Ama ben hiçbirine bir aidiyetlik hissedemedim nedense. O yüzden beni ya okulda; ODTÜ'de bulurdunuz ya da Mezunlar Derneği'nde.

Şimdi tüm bunlara bir alternatif eklendi. Öncesinde ODTÜ personeli olan hoşsohbet ve zevk sahibi çiftin birkaç ay önce açmış olduğu mekan Sele Cafe.

 
Ben spor hocam ve aynı zamanda dostum olan kişi vesilesi ile keşfetmiş oldum burasını ama ben duyana kadar Ankara'nın birçok yerinden müdavimleri oluşmaya başlamış bile!


Her gidişimde farklı bir lezzetin tadını damağımda bırakarak dönerken geçtiğimiz günlerde "biz o meşhur menemenden istiyoruz" diyerek gelen ve sonrasında afiyetle yiyen genç grubun akabi olarak ertesi sabah kahvaltıya koşturmamız da bir tesadüf değildi! =)


Lezzetlerinin bir püf noktası pişirdikleri güveç kaplar olan mekanda diğer esas kriter ise yediğiniz ürünlerin meşhur olduğu yerlerinden özel getirtilmiş ve diğer kısmının da ev yapımı olması.

'Market' yazısı ise bu organik ürünlerin (bal gibi) buradan aynı zamanda kalite-gramaj açısından uygun fiyatlarla satışının yapılmasından geliyor, aklınızda olsun.


İster sabah kahvaltınız, ister ara öğün çorbanız, ister akşam yemeği sofranız, isterse birer kaçamak kahve molanız için sizi bekleyen ve dekorasyonu bana Çeşme'yi hatırlatan Sele Cafe'ye yolunuzu düşürmenizi tavsiye ediyorum kısacası.


Üstelik Gökçen Gökyer Blog tavsiyesi üzerine giden her kişi için %10 indirim avantajınız mevcuttur! ;)

PS. Pamuk şeker yaparak sevindirmek isteyeceğiniz küçük arkadaş/sevgili varsa çevrenizde, nereye gelmeniz gerektiğini artık biliyorsunuz. ;)

PPS. Enerji, sinerji, bio-enerji, reiki gibi ilgi alanlarınız ve bu konulara merakınız var ise işletme sahibi Sevgili Levent Dündar ile ayrı görüşmenizi kesinlikle öneririm.

PPPS. Lafınızın bitmeyecek olması çok olası! =)




100.yıl mahallesi 100. yıl işçi blokları 1525. sokak 12/8 B yüzüncü yıl Balgat/ Çankaya
Ankara
Telefon: (0312) 284 1075

5 yorum: Leave Your Comments

  1. Sevgili Gökçen, Paylaşımın ayrı bir renk katmış hem bize hem mekanımıza. Bir kez daha anlıyorum ki mekanları güzelleştiren insanlarmış.İyi ki varsın... Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. aaa hiç duymamıştım ben burayı. En yakın öğle aramda uğrayacağım mutlaka :)

    YanıtlaSil
  3. Ankaraya döner dönmez geliyorum , kahvaltı tabağına bayıllldım . (Dikmen Sakini :)) )

    YanıtlaSil
  4. Merhaba

    Bloğunuzu çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğumda takipçi olmaya beklerim. Sevgiler
    http://mommyslifetime.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. bir ODTUlü olarak hemen gitmeliyim
    ve ben de yuzuncuyılı pek seven biri değilm :)

    YanıtlaSil

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı